Over ons

Wij zijn Dennis Goes en Annemieke Boonstra en sinds 1999 werken we samen. Dennis had toen al 5 jaar zijn eigen rijschool en Annemieke schoolde zich in dat jaar om tot instructeur. Een logische stap, ook omdat haar ouders vroeger een rijschool hadden. Sindsdien vormen wij een team van twee vakidioten die werken in een ontspannen sfeer en met humor.
Dennis heeft veel plezier in het opleiden van de `reguliere` leerlingen en het geven van opleiding voor de aanhangwagen.
Annemieke is gespecialiseerd in het geven van rijles bij rijangst, faalangst en lichte beperkingen.

Sinds medio 2019 is Sjoerd Boonstra ons team komen versterken. Hij is de broer van Annemieke en werkt als zelfstandige voor onze rijschool.
Na 10 jaar te hebben gewerkt als automonteur zocht hij een nieuwe uitdaging. Sjoerd heeft een handgeschakelde auto, en is nog aan het ontdekken wat hij de leukste doelgroep vindt.
Sjoerd heeft stagegelopen bij en training gekregen van zowel Annemieke als Dennis.

Onlangs konden we ons team verder uitbreiden: Matthew Boonstra; Annemiekes neef is ook als zelfstandige voor onze rijschool komen werken - na een carrière als motormonteur. Op ons verzoek heeft Matthew een automaat aangeschaft. Matthew heeft zijn stage gedaan bij een zeer gewaardeerde collega, maar heeft ook meegelopen met Annemieke, Dennis en Sjoerd bij hun specifieke doelgroepen.

We werken met veel plezier samen in dit team, en kunnen al onze doelgroepen optimaal van dienst zijn.

Rijles bij rijangst en faalangst

Heb je rijangst, faalangst of ben je onzeker? Bij ons ben je aan het juiste adres voor rijlessen, met of zonder rijbewijs. Vooral Annemieke heeft zich gespecialiseerd in deze rijlessen en is inmiddels zeer ervaren. Als je wilt werken we samen met een psychologe en een EMDR-therapeute, voor advies of een consult.

Rijtesten, rijles voor mensen met een beperking

Ook werken we met mensen die een medische rijgeschiktheidstest moeten afleggen i.v.m. autisme of AD(H)D, of een invorderingsrijtest. 
Voor mensen met een lichte lichamelijke beperking hebben we een automaat die we kunnen aanpassen voor mensen die slechts 1 arm of been kunnen gebruiken.
De auto beschikt over een linker gaspedaal en een rechterrichtingaanwijzer.

Aanhangwagen, paardentrailer of caravan

Dennis geeft `E achter B`-les: het rijden met aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Na de opleiding ben je veel beter in staat met de lange combinatie te manoeuvreren, sla je een beter figuur op de camping en gaat je verkeersinzicht er behoorlijk op vooruit.

Handgeschakeld en automaat

Met al deze specialisaties, onze ervaring en het wagenpark van 2 handgeschakelde auto's, 2 met een automaat en een aanhangwagencombinatie kunnen we praktisch iedereen rijles geven.

Meer weten?  mail  of bel vrijblijvend.  023 - 533 99 75