023 - 533 99 75
  • 14446406290nieuwe-lesauto.jpg
  • 1417684621014175289961e-achterb.jpg

Over ons

Wij zijn Dennis Goes en Annemieke Boonstra en sinds 1999 werken we samen. Dennis had toen al 5 jaar zijn eigen rijschool en Annemieke schoolde zich in dat jaar om tot instructeur. Een logische stap, ook omdat haar ouders vroeger een rijschool hadden. Sindsdien vormen wij een team van twee vakidioten die werken in een ontspannen sfeer en met humor. Dennis heeft veel plezier in het opleiden van de `reguliere` leerlingen en Annemieke is gespecialiseerd in het geven van rijles bij rijangst en faalangst.

 

Rijles bij rijangst en faalangst

Heb je rijangst, faalangst of ben je onzeker? Bij ons ben je aan het juiste adres voor rijlessen, met of zonder rijbewijs. Vooral Annemieke heeft zich gespecialiseerd in deze rijlessen en is inmiddels zeer ervaren. Als je wilt werken we samen met een psychologe en een EMDR-therapeute, voor advies of een consult.

Rijtesten en rijles voor mensen met een lichamelijke beperking.

Ook werken we steeds meer met mensen die een medische rijgeschiktheidstest moeten afleggen, of een invorderingsrijtest. Voor mensen met een lichte lichamelijke beperking hebben we een automaat die we kunnen aanpassen.

Rijden met aanhangwagen, paardentrailer of caravan.

Dennis geeft `E achter B`-les: het rijden met aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Na de opleiding ben je veel beter in staat met de lange combinatie te manoeuvreren, sla je een beter figuur op de camping en gaat je verkeersinzicht er behoorlijk op vooruit.

Handgeschakeld en automaat.

Met al deze specialisaties, onze ervaring en het wagenpark van 2 handgeschakelde auto's, 1 automaat en een aanhangwagencombinatie kunnen we praktisch iedereen rijles geven.

 

 

Meer weten?  mail  of bel vrijblijvend.  023 - 533 99 75