Theorielessen

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om optimaal voorbereid te zijn op het theorie-examen, maar ook op je rijlessen. Om goed mee te kunnen komen in het verkeer en te slagen voor je rijbewijs, moet je je de spelregels eigen maken; zodat je ze snapt en kunt toepassen. Met als resultaat dat je niet alleen slaagt voor je theorie-examen, maar ook beter gaat autorijden en minder rijlessen nodig hebt – (omdat je instructeur tijdens de les geen tijd kwijt is aan het uitleggen van de theorie). Dit kan je dus veel geld besparen.

We raden je aan om de theorie eerst te bestuderen, en daarna aan de slag te gaan met oefenvragen per onderdeel. Pas als je dit hebt gedaan, ga je aan de slag met examentrainingen.

Je kunt ervoor kiezen om dit helemaal zelfstandig te doen via een internetopleiding waarbij de theorie wordt uitgelegd en geïllustreerd door middel van afbeeldingen en bewegende animaties, videos en slideshows, met oefenvragen per hoofdstuk en examentrainingen. Je plant je theorie-examen zelf in via mijn.cbr.nl

KLIK HIER om naar de webshop te gaan.

Wij vinden de live theorielessen van het Nationaal Theoriecentrum een echte aanrader. Een instructeur legt de theorie live uit via zoom en je oefent samen de oefenvragen. Doordat je je vooraf moet inschrijven voor een les, worden de groepen niet te groot. Als je vragen hebt kun je die direct stellen. Daarnaast heb je toegang tot de videocursus, oefenvragen en examentraining. Je plant je theorie-examen zelf in via mijn.cbr.nl

Klik hier om naar de webwinkel van het Nationaal Theoriecentrum te gaan.

Als je moeite hebt met het behalen van je theorie-certificaat

Ook als het je veel moeite kost om de theorie te leren, kun je kiezen voor de online theorielessen van het Nationaal Theoriecentrum.  De docent legt alles duidelijk uit, en toetst daarna of alles goed begrepen is. Als je vragen hebt, kun je die direct stellen. Op deze manier behaal je niet alleen het theoriecertificaat, maar begrijp je de theorie zodanig dat je deze kunt toepassen in de praktijk. De lessen vinden online plaats in kleine groepen. Door middel van de agenda kun je je opgeven voor een les naar keuze. Gedurende je abonnement mag je elke les zo vaak volgen als je wilt. Ook heb je toegang tot de videocursus, oefenvragen en examentraining. Je plant je theorie-examen zelf in via mijn.cbr.nl.

Klik hier om naar de webwinkel van het Nationaal Theoriecentrum te gaan.

Theorie-examen

Je kunt het theorie-examen reserveren via www.mijn.cbr.nl  Individuele theorie-examens reserveer je via de rijschool, in overleg met je instructeur.

Theorie materiaal bestellen >>> KLIK HIER

 

theorieles