023 - 533 99 75
  • 15632782718teamfoto.jpg

Ons Team

Autorijschool Goes & Boonstra verwelkomt Sjoerd Boonstra, die als zelfstandig rijinstructeur aan de slag gaat voor de rijschool. Dennis en Annemieke zijn heel blij met de komst van Sjoerd, de jongere broer van Annemieke.

Sjoerd werkte 10 jaar als automonteur, maar zocht een baan met meer uitdaging. In 2018 is hij begonnen aan de opleiding voor rijinstructeur, en in het voorjaar van 2019 heeft hij zijn opleiding voltooid.

Sjoerd heeft onder meer stagegelopen bij zowel Dennis als Annemieke. Eerst heeft hij flink wat uren achterin meegekeken naar de gang van zaken tijdens de lessen. Later heeft Sjoerd zelf les mogen geven, onder toeziend oog van een van beide rijschoolhouders. Hij heeft zich daarmee bekwaamd in het lesgeven volgens de kwaliteitsnorm die Autorijschool Goes & Boonstra hanteert, en heeft ook ervaring opgedaan in de meer bijzondere doelgroepen die bij onze rijschool rijden.

Inmiddels heeft Sjoerd al wat uurtjes gedraaid, en de leerlingen zijn enthousiast. En wij ook! We hebben ook al dankbaar gebruik gemaakt van zijn auto-technische achtergrond.

We kijken uit naar een langdurige, succesvolle samenwerking.